Голям любител съм на този тип игри и съм играл в почти всички стаи в София! Древния Египет обаче наистина ме впечатли! Загадките бяха много добре направени, декора беше много автентичен и като цяло искам да кажа едно голямо Браво, на хората стоящи зад идеята!

avatar

Емоция, която трябва да изпитате ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Пиратското пътешествие е приятно приключение с главно "П", което трябва да посетите! С моята група си прекарахме повече от добре и нямам търпение за още такива емоции заедно с Offline!

avatar

Много свежи загадки, много приятна емоция и много добре прекаран 1 час! Искам да благодаря на екипа на Offline за това, че ни дадоха възможността да се откъснем от реалността и да се телепортираме набързо в Египет! Беше страхотно!

avatar

Много беше хубаво! С моите съотборници си прекарахме чудесно! Ескейп стаите са един много готин вариант, с който да разпуснеш след работа! Препоръчвам!

avatar

Много ме очарова Древния Египет! По принцип Египет ми е мечтана дестинация, но на този етап все още не мога да стига до там! Тази игра обаче ме накара да се почувствам сякаш наистина съм близо до Египет и си прекарах чудесно! Препоръчвам я!

avatar

Впечатляващо изживяване, което определено ще бъде запомнено! С моят отбор прекарахме уникално и се забавлявахме на пълни обороти! Загадките бяха подбрани прекрасно и ни пренесоха в един друг свят! Определено човек се нуждае от такива преживявания! Препоръчвам!

avatar

Адмирации към екипа на Offline за стаята Пиратско Пътешествие! Загадките бяха нечовешки, декора е много реалистичен и емоцията остава за цял живот! Беше страхотно! Искам пак!

avatar