Защо real-life escape rooms?

Ескейп стаите са успешни, защото те превръщат една въображаема ситуация в истинска. Те предлагат интригуващо предизвикателство, което има реално физическо измерение, а бъде ли споделено с група приятели – превръща се в една изключителна социална дейност.

Отчасти игра, отчасти филм и тийм билдинг упражнение, манията по стаите на загадките превзема целия свят. Ръстът е взривоопасен. Според водещите директории, броят на стаите в световен мащаб от 0 през 2010 нараства на над 3000 до днес.

От бизнес гледна точка, това е инвестиция в забавление. Висок потенциал за приходи, ниски разходи за първоначална инвестиция и кратък срок за възвращаемост са само част от плюсовете на индустрията.

Кои сме ние?

Един сигурен партньор. Станете част от нашето семейство!Offline Entertainment е една от най-успешните Escape Room компании в България, спечелила доверието на хиляди клиенти. От стартирането ни през март 2015 до момента повече от 6500 души и над 70 компании избраха нас за своето забавление, фирмено събитие или тийм билдинг.

В реализирането на нашите проекти вземат участие хора с дългогодишен опит в различи сфери – инженери, филмови декоратори, софтуерни инженери, маркетингови специалисти, психолози и представители на дигиталната гейм индустрия – Sirius Software, Zariba Group.

Неоспоримата популярност на нашия бранд ни вдъхнови в развитието на франчайз с цел подпомагане създаването на един успешен развлекателен център чрез споделяне на натрупаното ни във времето know-how.

Какво предлагаме?

Предлагаме възможност за всички - от идеен проект, съобразен с подходяща тематика, до цялостно реализиране и изграждане на проекта. Изключително подходящо за собственици на хотели, ресторанти, заведения и атракциони, търсещи нов начин за монетизация на клиенти.

Цялостно изграждане на Escape room

По идея на клиента

Имате идея за escape room, но Ви трябва сигурен партньор при реализацията й - можем да помогнем. Предлагаме възможност за реализация по Ваша идея, изцяло съобразена с изискванията и бюджета Ви - от планирането, до конструирането и управлението.

По съществуваща наша концепция

Заложете на сигурното. Предлагаме разработени, тествани и перфектно балансирани готови решения за escape room – можете да ги видите на живо! Повече информация за нашите готови продукти – малко по-долу.

Софтуер за управление

Софтуерът се състои от 3 основни компонента: Оператор, Клиент (hint система) и Аудио Система. Операторът е приложение на компютъра, от който се следи играта. Клиентът е компютър/монитор/таблет, поставен в игралната зала, на който се визуализира таймер и хинтове. Аудио Системата е приложение, което контролира всички звуци в играта

Към софтуера могат да бъдат закачени външни устройства – приложения/игри за таблети/компютри, които да комуникират със системата и да изпълняват различни функции (пример - USB реле модул, закачен към приложение, при успешно преминаване през играта на таблета, се задейства реле, което контролира ел. брава или други механични устройства).

Софтуерът Ви предоставя напълно готово решение за управлението на ескейп стая!

Функционалности на софтуера

 • Напълно конфигурируем, с възможност за персонализация
 • Цялостно управление на стаята и прикачената периферия
 • Цялостно управление на стаята и прикачената периферия
 • Възпроизвеждане на видео преди/след края на играта
 • Възпроизвеждане на фонова музика - възможност за промяна
 • Контрол на звука. Предифиниране на звуци при събитие
 • Изпращане на подсказки - текстови, визуални
 • Създаване на системна история за всяка игра
 • Интеграция с резервационна система на уеб-сайт
 • Отбелязване на плащания, прикачване на снимка на отбора
website

Изработка на уеб-сайт

Предлагаме цялостно решение за уеб-сайт на Escape Room. От обработване на резервации и запазване на часове, до информационни страници и възможност за връзка със софтуер за управление.

Изцяло динамичен резервационен календар, промо кодове, изпращане на известия по ел. поща и интеграция с най-разпространените платежни методи са само част от невероятните възможности.

За всякакви въпроси - не се колебайте да се свържете с нас!

 • Ем Ай Екс ЕООД
 • София, Район Оборище, ул. Русалка 4. Метростанция Театрална.
 • [email protected]
 • +359876400055